Τραμπ: «Υπεύθυνος για διαρροές ο Κόουμι»

Τραμπ: «Υπεύθυνος για διαρροές ο Κόουμι»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
«Καμία συμπαιγνία, καμία παρεμπόδιση της δικαιοσύνης» δεν έδειξε η κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόουμι στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας, υπογράμμισε σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με το Ρουμάνο πρόεδρο, Κλάους Γιόχανις, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

 
Ο Τραμπ υποστήριξε ότι δεν ζήτησε από τον Κόουμι να διακόψει την έρευνα εις βάρος του Μάικλ Φλιν, πρώην συμβούλου ασφαλείας του Λευκού Οίκου, με αντικείμενο πιθανή εμπλοκή του με ρωσικούς παράγοντες. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πρόθυμος να μοιραστεί τη δική του εκδοχή των γεγονότων, ορκιζόμενος ενώπιον της Επιτροπής. 

 
Σε σχέση με το εάν υπάρχουν ή όχι ηχογραφήσεις των συνομιλιών του με τον Κόουμι, ο Τραμπ είπε ότι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον ο αμερικανικός λαός μάθει για το εάν υφίστανται ή όχι.
 
«Είναι υπεύθυνος για διαρροές, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στο να διοικούμε την υπέροχη χώρα μας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.  
 
 
 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή