Με το βαθμό της ισοπαλίας η Ελλάδα από τη Βοσνία – Επεισόδια στο τέλος του αγώνα

Με το βαθμό της ισοπαλίας η Ελλάδα από τη Βοσνία – Επεισόδια στο τέλος του αγώνα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το DNA της να θυμίζει εποχές Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος, η Ελλάδα πήρε τον βαθμό που ήθελε τουλάχιστον στην έδρα των άμεσων ανταγωνιστών, ενώ λίγο έλειψε να αποδράσει και με τη νίκη.

Ήταν στο 82', όταν έπειτα από άψογη αντεπίθεση, ο Μάνταλος αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μπέγκοβιτς, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να θέσει νοκ-άουτ τους Βόσνιους. Ακόμα κι έτσι, ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, αφού η Βοσνία παραμένει από κάτω και πλέον η Ελλάδα έχει την υπόθεση της 2ης θέσης στο χέρι της.

Επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα

Ένταση και ντροπιαστικές εικόνες διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία, κατά αποχώρηση των διεθνών προς τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Βόσνιοι εξαγριωμένοι έβριζαν και έκαναν χειρονομίες προς τους διεθνείς όταν πλησίαζαν τη φυσούνα. Ο Μανώλας έκανε την χαρακτηριστική κίνηση "κάλμα", με αποτέλεσμα να ξεφύγουν τα πράγματα. Ο Τζέκο, ο οποίος είναι συμπαίκτης του στη Ρόμα, του όρμηξε πιάνοντάς τον από το λαιμό.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να επέμβουν. Στο σημείο αυτό όμως ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας επιτέθηκε στον Γιαννιώτα, τον γρονθοκόπησε και του έσπασε το δόντι. 

Tα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Βοσνία-Ελλάδα 0-0

Εσθονία-Βέλγιο 0-2

Γιβραλτάρ-Κύπρος 1-2

 

Η βαθμολογία στον 8ο όμιλο:

1.Βέλγιο 16 (24-2)

2.Ελλάδα 12 (10-3)

3.Βοσνία 11 (13-5)

4.Κύπρος 7 (5-9)

5.Εσθονία 4 (5-17)

6.Γιβραλτάρ 0 (3-24) 

Πηγή Sport-FM

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή