Τα 80 tweets του Ντοναλντ Τραμπ Τζούνιορ κατά του Κόουμι

Τα 80 tweets του Ντοναλντ Τραμπ Τζούνιορ κατά του Κόουμι

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσε η “σιωπή” του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Τζέιμς Κόουμι, καθότι ο Αμερικανός πρόεδρος συνηθίζει να “τουιτάρει” ενίοτε καυστικά σχόλια για την επικαιρότητα, πόσο μάλλον για ζητήματα που τον αφορούν. 

Ωστόσο, την “συνήθεια” του πατέρα του φαίνεται να υιοθέτησε ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος την ημέρα της κατάθεσης ανήρτησε πάνω από 80 φόρες υπερασπιστικά σχόλια για τον πατέρα του και επικριτικά για τον πρώην επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI).

Ο νεαρός Τραμπ αρνήθηκε να σχολιάσει την Παρασκευή τις αναρτήσεις του, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα για το κατά πόσο η συμπεριφορά του επιβλήθηκε από τον Λευκό Οίκο ή αν τελικά έπραξε αυτοβούλως.

Την σιωπή του έσπασε ο Αμερικανός Πρόεδρος το πρωί της Παρασκευής με ανάρτηση στο Twitter, όπου κατηγορούσε τον Κόουμι ότι ψεύδεται ενώ είχε ορκιστεί. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή