Ο Γάλλος ακροβάτης Φιλίπ Πετί, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν διέσχισε την απόσταση που χώριζε τους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, περπατώντας πάνω σε ένα τεντωμένο σύρμα, το 1974, πραγματοποιεί ένα αντίστοιχο ακροβατικό στην Φρανκφούρτη, 20 χρόνια αργότερα, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 1,200α γενέθλια της πόλης. (AP Photo/Bernd Kammerer)

 

Μπουκάλια ουισκιού, κρυμμένα μέσα σε κούφιες φρατζόλες ψωμί, στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την περίοδο της Ποτοαπαγόρευσης, το 1924. (AP Photo) 

 

Διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πρεσβεία της Νότιας Αφρικής στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, για να διαμαρτυρηθούν κατά της καταδίκης σε ισόβια κάθειρξη του πρώην αρχηγού του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ANC), Νέλσον Μαντέλα, το 1964. (AP Photo)

 

Η Αμερικανίδα πρώτη κυρία Τζάκι Κένεντι και η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αμαλία, ποζάρουν για αναμνηστική φωτογραφία με φόντο τον Παρθενώνα, κατά την επίσκεψη της πρώτης στην Ελλάδα, το 1961. (AP Photo/Jean-Jacques Levy)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ