«Επανεκκίνηση» επιχειρεί το ελληνικό μπιτς βόλεϊ

«Επανεκκίνηση» επιχειρεί το ελληνικό μπιτς βόλεϊ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία νέα αρχή στο μπιτς βόλεϊ είναι ο στόχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ώστε οι αθλητές μας να διεκδικήσουν και πάλι θέσεις ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. Η αρχή θα γίνει με τις εφετινές διοργανώσεις, τόσο των ανδρών – γυναικών, όσο και των εφήβων – νεανίδων, από τις οποίες θα προκύψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις μελλοντικές διοργανώσεις.

Αυτή τη χρονιά το σιρκουί των ενηλίκων θα αρχίσει τη… διαδρομή του από την πλατεία της Μπουμπουλίνας στις Σπέτσες (16-18 Ιουνίου), θα περάσει από το Ξυλόκαστρο (30/6 – 2/7), θα συνεχίσει στο Αντίρριο (7-9/7) και θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης (29-30 Ιουλίου). «Το άθλημα πρέπει να αποκτήσει ξανά την παλιά αίγλη. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα γιατί τα τελευταία χρόνια οι θεατές μειώνονται δραματικά», δήλωσε η πρωταθλήτρια Πένυ Καραγκούνη, και ο συναθλητής της Βασίλης Μανδηλάρης πρόσθεσε: «Ελπίζουμε το άθλημα να πάρει ανοδική πορεία. Η ομοσπονδία πρέπει να στηρίξει τους αθλητές και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για το καλό του μπιτς βόλεϊ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή