«Οχι» των Ουόριορς στον Τραμπ

«Οχι» των Ουόριορς στον Τραμπ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δαχτυλίδι των πρωταθλητών του ΝΒΑ φορέθηκε και πάλι στα δάχτυλα των παικτών των Γκόλντεν Στέιτ, που νίκησαν (129-120) για 4η φορά τους περυσινούς κατόχους, Κλίβελαντ Καβαλίερς, και ετοιμάζονται να δώσουν και πολιτικές προεκτάσεις στην επιτυχία τους αρνούμενοι να ανταποκριθούν στην καθιερωμένη επίσκεψη στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι «πολεμιστές», που είχαν κορυφαίους τον πολυτιμότερο παίκτη των τελικών, Κέβιν Ντουράντ (39 π.) και τον Στεφ Κάρι (31 π.), στον 5ο τελικό του ΝΒΑ, αποφάσισαν ομόφωνα ότι, εφόσον κατακτούσαν τον τίτλο, δεν θα επαναλάβουν το ταξίδι από το Σαν Φρανσίσκο στην Ουάσιγκτον, όπως έπραξαν το 2015 για τη συνάντησή τους με τον Μπαράκ Ομπάμα, γιατί διαφωνούν με τις ακραίες πολιτικές τακτικές του Ρεπουμπλικανού διαδόχου του. Οι Ουόριορς, εφόσον εφαρμόσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έκαναν στα αποδυτήρια, θα γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα μποϊκοτάρει την καθιερωμένη συνάντηση στον Λευκό Οίκο με τον εκάστοτε πρόεδρο. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, διέρρευσαν νέες φήμες από τους Γκόλντεν Στέιτ που υποστήριζαν ότι δεν έχουν λάβει πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο, ενώ η τελική απόφαση θα ληφθεί από τη διοίκηση του συλλόγου, ανεξαρτήτως της απόφασης των παικτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή