Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο διεθνούς φήμης Γαλλοκαναδός σολίστ και συνθέτης Alain Lefèvre προσφέρει αφιλοκερδώς ρεσιτάλ πιάνου με συνθέσεις του από το cd «Sas AGAPO» για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοικτή, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» (πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα). Απόψε, ώρα 8 μ.μ. Το ρεσιτάλ τελεί υπό την αιγίδα του πρέσβη της Γαλλίας.

• Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς», που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας έως τις 30 Ιουνίου στον Εθνικό Κήπο με ελεύθερη συμμετοχή για όλους.

• Στο Θέατρο Σφενδόνη (Μακρή 4, Μακρυγιάννη, τηλ. 215-51.58.968) παρατείνονται λόγω επιτυχίας μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου οι παραστάσεις του έργου «Ο Παπαγάλλος μου» (1903) σε σκηνοθεσία Αννας Κοκκίνου. Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο σπάνιο κείμενο-αντίκα της Σοφίας Τρικούπη και πρωταγωνιστούν η Αννα Κοκκίνου, η Μαρίζα Θεοφυλακτοπούλου, ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος.

• Περίπατος στους ιστορικούς λόφους της Αθήνας με τον καθηγητή Μανόλη Κορρέ, που θα ξεναγήσει στους ιστορικούς λόφους της Αθήνας (6.30 μ.μ.). Σημείο εκκίνησης: εκκλησία Αγ. Δημητρίου Λουμπαρδιάρη, στην αρχή του λόφου του Φιλοπάππου (Φεστιβάλ Αθηνών, «Ανοιγμα στην πόλη»).

• Η Δήλιος Ακαδημία Σύγχρονης Μουσική είναι νέος διεθνής κύκλος συναυλιών και διαλέξεων σύγχρονης μουσικής και διοργανώνεται στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου έως τις 19 Ιουνίου με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αλέξανδρο Σπύρου.

• Εκθεση νέων έργων της Ειρήνης Ηλιοπούλου στην Ena Art Gallery (Βαλαωρίτου 9γ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή