Πρώτη επαφή σήμερα Ολυμπιακού – Πρίντεζη

Πρώτη επαφή σήμερα Ολυμπιακού – Πρίντεζη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τρίτη ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πρίντεζη, ύστερα από την επιστροφή του διεθνούς παίκτη στους «ερυθρόλευκους», το 2011, θα συζητηθεί στη σημερινή πρώτη συνάντηση που θα γίνει με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ στις δύο προηγούμενες ανανεώσεις, το 2012 και το 2014, υπήρξε γρήγορη συμφωνία.

Ουσιαστικά ο παίκτης είναι ελεύθερος, αλλά δίνει σαφή προτεραιότητα συζήτησης με τον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες νέας συμφωνίας είναι πολλές, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και διαφωνία στο οικονομικό, αν και ο Πρίντεζης, που περιμένει να γίνει πατέρας, δεν θέλει να ξενιτευτεί εκ νέου, όπως είχε συμβεί με τη Μάλαγα, πριν από έξι χρόνια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει και η πρώτη συζήτηση του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

• Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξαπέλυσαν με κοινή δήλωσή τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ παράλληλα καταδίκασαν τα επεισόδια του τελευταίου τελικού στο ΣΕΦ. Ο κ. Γιαννακόπουλος απάντησε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε «σε οπαδούς του Ολυμπιακού, που φορώντας επίσημα καρτελάκια σεκιούριτι της ΚΑΕ ΟΣΦΠ είχαν έρθει προ ολίγων λεπτών στα δύο μέτρα από εμένα και έβριζαν την οικογένειά μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή