Επιτυχημένη η επέμβαση στον Θεοδωράκη

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Θεοδωράκη

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη επέμβαση που έκανε χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης για την αφαίρεση μικρού καρκινικού όγκου που εντοπίστηκε στην περιοχή της κάτω κοιλίας. Ο ίδιος δεν χρειάστηκε καν να νοσηλευθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας και από το μεσημέρι και μετά φαινόταν όχι μόνον αισιόδοξος, αλλά και εύλογα ευδιάθετος από τα πολύ θετικά νέα που του μετέφεραν οι γιατροί του. Η διάγνωσή τους ότι το νεόπλασμα ήταν σε πρώιμο στάδιο φαίνεται να επαληθεύθηκε πλήρως στη ρομποτική επέμβαση που έκανε και η οποία διήρκεσε περί τις 3,5 ώρες.

Λίγο αργότερα το επιβεβαίωσε και το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Η έκβαση της επέμβασης χαρακτηρίζεται πολύ καλή, ο Σταύρος Θεοδωράκης προβλέπεται να νοσηλευθεί για 2-3 ημέρες και θα επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες», ανέφερε η ανακοίνωση.

Αν κάτι ωστόσο προκάλεσε αίσθηση και στον ίδιο τον κ. Θεοδωράκη ήταν τα κατά κυριολεξία εκατοντάδες προσωπικά τηλεφωνήματα και μηνύματα που έλαβε ήδη από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του. Και προφανώς σε αυτό συνέβαλε όχι μόνον ο αιφνιδιασμός που ένιωσαν οι περισσότεροι όταν έμαθαν την είδηση, αλλά και η γενναία επιλογή του να ανακοινώσει μόνος του και με κάθε λεπτομέρεια τη νόσο που αντιμετωπίζει, όπως και την επέμβαση που θα χρειασθεί, γεγονός που δεν συνηθίζεται στη χώρα μας.

Ευχές

Αυτό, άλλωστε, εξηγεί και τις χιλιάδες αυθόρμητες ευχές για καλή ανάρρωση που έλαβε ο κ. Θεοδωράκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πιο συγκινητική αυτήν της Μαρίας Χούκλη. Εχοντας περάσει και εκείνη μια ανάλογη περιπέτεια, ανήρτησε στο FB την είδηση με το συνοδευτικό σχόλιο «Σιγά μην κλάψεις, σιγά μη φοβηθείς. Επάνω του». «Είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις», έγραψε στο Twitter και ο Κυρ. Μητσοτάκης, ενώ ευχές να είναι περαστική η περιπέτειά του έστειλαν στον κ. Θεοδωράκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, oι πολιτικοί αρχηγοί και δεκάδες βουλευτές και στελέχη όλων των κομμάτων. Αν κάτι ωστόσο θα μείνει στους συνεργάτες του ήταν τα αμέτρητα τηλεφωνήματα πολιτών που πήραν στο Ποτάμι απλώς για να ευχηθούν «περαστικά και να βγει ο Σταύρος νικητής». Οπως είπε στην «Κ» χαριτολογώντας συνεργάτης του, «αν μας ψηφίσουν όσοι τηλεφώνησαν, θα έχουμε αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή