Κινητικότητα στις ομάδες της Λίγκας

Κινητικότητα στις ομάδες της Λίγκας

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσημη «πρώτη» αλλά και ημέρα ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνωστοποίησε την απόκτηση των Παπέ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρη και Σπύρου Ρισβάνη. Και οι τρεις είχαν υπογράψει πολύ νωρίτερα, ανακοινώθηκαν χθες, φωτογραφήθηκαν με την ερυθρόλευκη φανέλα, ξεκίνησαν προπονήσεις και δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο 17χρονος Παρασκευάς Ντουμάνης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Η Μαλίν γνωστοποίησε τη διεξαγωγή φιλικού με τον πρωταθλητή στις 8 Ιουλίου.

Τρεις ανακοινώσεις έκανε χθες και ο Παναθηναϊκός. Η πρώτη για την πρόσληψη του 36χρονου Κώστα Παγανιά ως προπονητή των τερματοφυλάκων της επαγγελματικής του ομάδας, η δεύτερη για την ανάληψη από τους Κώστα Φραντζέσκο και Κώστα Ταράση της ομάδας Κ-20, του Θωμά Μαυρουδή της Κ-15 και την παραμονή του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στην Κ-17, ενώ η τρίτη (χρονικά) ήταν αποχαιρετιστήρια για τον Νίκο Μαρινάκη ο οποίος δεν θα παραμείνει τελικά στην ομάδα. Η ΠΑΕ ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον 24χρονο αμυντικό. Ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Η απόκτησή του θα ολοκληρωθεί εάν λυθεί το συμβόλαιο του Τελάντερ.

• Την απόκτηση του 17χρονου Αλκιβιάδη Ιωάννου από το Περιστέρι ανακοίνωσε η ΑΕΚ για τα τμήματα υποδομής της. Παραμένει η αισιοδοξία για την απόκτηση του Σκόκο, σε αντίθεση με τον Αραούχο ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στη Λας Πάλμας.

• Συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι πρώτος υποψήφιος εάν δεν καρποφορήσουν σύντομα οι επαφές που κάνει στο εξωτερικό ο Μίχελς. Οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννενα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

• Με ανακοίνωσή της, η Λάρισα τονίζει ότι ενώ είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μόρα, η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει ύστερα από απόφαση του Αντρέ Πάους, λόγω της ηλικίας του και των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του. Ανακοινώθηκε, επίσης, η επέκταση του συμβολαίου του Παβόλ Φάρκας.

• Ο Βαγγέλης Ντίσιος είναι ο νέος βοηθός του Στάικου Βεργέτη, στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

• Ο Αλέξανδρος Κούρος δεν θα συνεχίσει στον Ηρακλή και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή