Mια νέα άποψη στο Μπαλί

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ξενοδοχείο Slow, που άνοιξε πρόσφατα, είναι το νέο hotspot στην περιοχή του Canggu, στο Μπαλί, το οποίο, παρότι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της νοτιοανατολικής Ασίας, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν.

H αισθητική του Slow περιγράφεται ως «tropical brutalism», μια αρχιτεκτονική προσέγγιση με λιτές γραμμές, μεγάλους όγκους και χρήση αδρών υλικών, όπως πέτρες από τη γύρω περιοχή και ξύλα, αλλά και με τη βλάστηση να έχει ενταχθεί σε όλους τους χώρους του, ιδιωτικούς και κοινόχρηστους – άλλωστε ολόκληρο το ξενοδοχείο περιτριγυρίζεται από ζούγκλα.

Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση έχει αναφορές στις ινδονησιακές παραδόσεις αλλά και ασιατικές μίνιμαλ επιρροές.

Έπιπλα και ειδικές κατασκευές έγιναν από ντόπιους τεχνίτες, ενώ υφές και χειροτεχνίες μπλέκονται με στοιχεία βιομηχανικού σχεδιασμού.

Την εμπειρία διαμονής εμπλουτίζουν το Room 13, μια γκαλερί με έργα αναγνωρισμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών, και το Room 14, ένα concept store για τις αγορές σας.

www.theslow.id

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή