Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

•Στο πλαίσιο του εορτασμού των 180 χρόνων από την ίδρυση του ΕΚΠΑ, το Σώμα Ομοτίμων Καθηγητών του ιδρύματος και η Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών οργανώνουν την εκδήλωση «Η γλώσσα στη ζωή μας» (Αμφιθέατρο «Α.Αργυριάδης», 18.00-20.30, κεντρικό κτίριο).

•Tο Athens Photo Festival συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στη διεθνή φωτογραφική σκηνή και επιστρέφει με τη θεματική «Still Searching» στο Mουσείο Μπενάκη.

•Η αθηναϊκή έκδοση του Tectonics, ένα μουσικό τριήμερο, με ξεναγό τον διεθνούς φήμης μαέστρο Ιλάν Βολκόφ Aπό, έρχεται από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου σε διάφορους χώρους της Στέγης και στη Διπλάρειο Σχολή (Πλατεία Θεάτρου).

•«Ο οικοδιδάσκαλος ή τα πλεονεκτήματα της κατ’ οίκον εκπαίδευσης», έργο του Γιάκομπ Μίχαελ Ράινχολντ Λεντς (1751-1792), παρουσιάζεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Θέατρο στο ραδιόφωνο». Οι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία ηχογράφησης μιας παράστασης για το ραδιόφωνο.

•Το χορευτικό πρότζεκτ «dance meetings» (Piraeus version) της Αριας Μπουμπάκη παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 7.30 μ.μ. (Ηρώων Πολυτεχνείου).

•Η μεσόφωνος Λένια Ζαφειροπούλου και ο Andrej Hovrin (Αντρέι Χόβριν) στο πιάνο παρουσιάζουν μια βραδιά τραγουδιού, ποίησης και video art, στις 9 μ.μ. στο θέατρο Ολύμπια (Ακαδημίας 59).

•Η Ιωάννα Πορτόλου και η ομάδα Griffon παρουσιάζουν τη χορευτική παράσταση «Πορνό» στην Πειραιώς 260, στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή