ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ζητά η ΝΔ για τη συμφωνία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών κατέθεσε η ΝΔ, με αφορμή την χθεσινή συμφωνία στο Eurogroup και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει πλέον η χώρα. 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μητσοτάκη, «οι πολίτες πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια για τη συμφωνία του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα».

Στην επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον πρόεδρο της Βουλής Nίκο Βούτση και με την οποία κατατέθηκε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει πως η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, μία καθυστέρηση «που προκάλεσε πολύ μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και συνολικά στην οικονομία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει ακόμα πως «η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα» και καταλήγει λέγοντας πως «για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση». 


 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ