Συνάντηση Ολυμπιακού με τον Μάντζαρη σήμερα

Συνάντηση Ολυμπιακού με τον Μάντζαρη σήμερα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού για τον σχεδιασμό της ομάδας που θα έχει ορίζοντα τριετίας, έγινε με την παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη και σήμερα αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο βαθμός δυσκολίας αναμένεται υψηλότερος και είναι πιθανό να μην υπάρξει άμεση συμφωνία. Ο Μάντζαρης, μετά τη φυγή του Σλούκα στη Φενέρ, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο διεθνής παίκτης θα ακούσει την προσφορά του Ολυμπιακού και αναμένει να είναι ανάλογη των δύο προαναφερόμενων στοιχείων. Είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» διοικούντες θα κάνουν σημαντική αύξηση αποδοχών στον Μάντζαρη, αλλά είναι άγνωστο αν θα υπάρξει ή όχι απόσταση με την πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods.

• Η επιστροφή του Παναθηναϊκού Superfoods στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, σε συνδυασμό με την υπεράσπιση του νταμπλ στην Ελλάδα, θα είναι το κριτήριο του μεταγραφικού σχεδιασμού που αποφάσισαν ο Δ. Γιαννακόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός ζήτησε την παραμονή των Τζέιμς και Σίνγκλεντον, ενώ αμφίβολη είναι η συνέχιση του Αντώνη Φώτση. Θα αποκτηθεί Ελληνας –κατά προτεραιότητα– παίκτης ή ξενος για τη θέση του πλέι μέικερ.

• Φωτογραφίες που απεικονίζουν τις διαμαρτυρίες του Δ. Γιαννακόπουλου στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ και το φύλλο αγώνος που αναφέρει την προσέγγισή του στη γραμματεία, έδωσε εκ νέου στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στην απαντητική ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός αναφέρει πως «το φύλλο αγώνος διαψεύδει τον Ολυμπιακό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή