Ταμείο υποτροφιών από το BCA College

Ταμείο υποτροφιών από το BCA College

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την οικονομική κρίση να πλήττει όλο και περισσότερους Ελληνες, δεν είναι λίγοι οι νέοι που αναγκάζονται είτε να διακόψουν τις σπουδές τους για να εργαστούν είτε εργάζονται προκειμένου να εξασφαλίσουν τους οικονομικούς πόρους που απαιτούνται για την διασφάλιση μιας ποιοτικής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης.

Ο θεσμός της υποτροφίας έχει βοηθήσει εδώ και χρόνια λαμπρά μυαλά να προχωρήσουν στις σπουδές τους και έχει συμβάλει στην πρόοδο και την ανάδειξη μερικών από τους σπουδαιότερους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς που έκαναν την Ελλάδα περήφανη με τα επιτεύγματά τους.

Τον θεσμό αυτό έρχεται να ενισχύσει το BCA College, η πρώτη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αποστολή της οποίας από τότε που ιδρύθηκε είναι “η εκμάθηση της επιστήμης του διοικήν , των ναυτιλιακών και των τουριστικών σπουδών, στην πρακτική τους διάσταση” .

Το κολέγιο που πριν 47 χρόνια έγινε γνωστό ως “ Σχολή Επιχειρησιακών Σπουδών” , έγινε το μεγαλύτερο Business School της χώρας, με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ξακουστά τμήματα ναυτιλιακών σπουδών στην Ευρώπη και σε συνεργασία με το University of Plymouth προσφέρει προγράμματα σπουδών τα οποία συνδυάζουν την πρακτική με την θεωρητική γνώση, διδασκόμενα από έμπειρα στελέχη της αγοράς εργασίας , καθώς και έγκριτους ακαδημαϊκούς.

Σήμερα, μετά από αυτή την πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και με πλήρη γνώση των οικονομικών συνθηκών, σε συνεργασία με 55 από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας δημιουργεί το πρώτο Ταμείο Υποτροφιών και Οικονομικής Ενίσχυσης στην Ελλάδα,

Το Ταμείο Υποτροφιών και Οικονομικής Ενίσχυσης του BCA College και των 55 εταιρειών που το στηρίζουν, προσφέρει κάθε χρόνο υποτροφίες καθώς και μερική επιδότηση σπουδών σε φοιτητές και φοιτήτριες που είτε έχουν διακριθεί ακαδημαϊκά, είτε έχουν τον ζήλο να σπουδάσουν ειδικότητες διοίκησης επιχειρήσεων , αλλά αντιμετωπίζουν αδυναμία καταβολής των διδάκτρων σπουδών .

Για περισσότερες πληροφορίες για το ταμείο οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και για τις 55 εταιρείες που το στηρίζουν, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.bca.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή