Aποδεκτή η πρόταση της ΝΔ για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή

Aποδεκτή η πρόταση της ΝΔ για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεση της κυβέρνησης να κάνει αποδεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία στο Eurogroup, έκανε γνωστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ.«Εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκανε η προηγούμενη συγκυβέρνηση όταν απέρριπτε αιτήματα της αντιπολίτευσης. Δεν θα μπορούσαμε να μην αποδεχτούμε το αίτημα, αυτά τα έκαναν εκείνοι» είπε χαρακτηριστικά. 

Σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup επανέλαβε πως τους επόμενους μήνες θα έχουν γίνει τόσα πολλά που θα γίνει σαφές σε όλους ότι τον Αύγουστο του 2018 «θα έχουμε βγει από τα μνημόνια», ενώ χαρακτήρισε πολιτική απρέπεια του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τη δήλωση ότι δεν εμπιστεύεται τον κ. Τσακαλώτο ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι ο γερμανός ΥΠΟΙΚ προσπαθεί να εξάγει στην Ελλάδα την πολιτική κρίση που υπάρχει στο δικό του κόμμα.

Απαντώντας ακόμα στο ερώτημα για πιθανό ανασχηματισμό σχολίασε πως κατά την εκτίμησή του δεν υφίσταται λόγος και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή