Καλοκαιρινό παραμύθι

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίοδος μεταγραφών. Η καλύτερη εποχή για παίκτες, μάνατζερ και οπαδούς. Και μαζί μ’ αυτούς η χαρά του αθλητικού Τύπου. Μόνο για τα αφεντικά είναι τα… δύσκολα, που θα πρέπει να δείξουν πως δεν φείδονται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να προσφέρουν ακόμα και από το υστέρημά τους…

Και επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν ή δεν θέλουν να επενδύσουν σ’ αυτό που ονομάζουμε «ελληνικό ποδόσφαιρο», θα προσπαθήσουν για άλλη μία χρονιά να… πουλήσουν το γνωστό καλοκαιρινό παραμύθι. Μέσω του επικοινωνιακού τους συστήματος θα μας παρουσιάσουν τις μετριότητες για παικταράδες. Τώρα, αν οι περισσότεροι από αυτούς δεν βγάλουν ούτε την… παρέλαση, όπως και αρκετοί προπονητές, ποιος θα το θυμάται.

Σημασία έχει να ικανοποιηθεί αυτή τη στιγμή το «θέλω» του οπαδού. Να δείξει το αφεντικό πως έδωσε τα πάντα για να δημιουργήσει μεγάλη ομάδα. Κι αν αυτό δεν γίνει, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, τότε θα φταίει ο προπονητής. Το σενάριο γνωστό.

Ισως και γι’ αυτό οι ξένοι, γνωστοί και καταξιωμένοι τεχνικοί, δεν έρχονται στη χώρα μας. Οσα «καλά» ονόματα ακούστηκαν, αξίωσαν εγγυήσεις, όχι μόνο αν θα πάρουν τα χρήματά τους εφόσον απολυθούν πριν από τη λήξη του συμβολαίου τους, αλλά και ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός της ΠΑΕ. Και όπως είναι πολύ φυσικό, όταν άκουσαν τα δεδομένα, αρνήθηκαν να κάνουν δεύτερη συζήτηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή