Ηρθε για Ολυμπιακό ο Κονγκολέζος Μποκανί

Ηρθε για Ολυμπιακό ο Κονγκολέζος Μποκανί

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού εντάσσεται ο Κονγκολέζος επιθετικός Ντιεμερσί Mποκανί, ο οποίος έφθασε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του. Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσουν από την Ντιναμό Κιέβου τον 31χρονο επιθετικό, έχοντας λάβει και τη θετική άποψη του Μάρκο Σίλβα, τον οποίο είχε προπονητή πέρυσι στη Χαλ. Επιπλέον, τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά και ο Μπέσνικ Χάσι, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του όταν ήταν βοηθός προπονητή στην Αντερλεχτ.

Ο 36 φορές διεθνής με το Κονγκό ανήκει από το 2013 στο δυναμικό της Ντιναμό. Πέρυσι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χαλ, ενώ την περίοδο 2015-16 είχε αγωνιστεί με το ίδιο καθεστώς στη Νόριτς. Κατά το παρελθόν έπαιξε στη Μαζέμπε, στην Αντερλεχτ, στη Σταντάρ Λιέγης, στη Μονακό και στη Βόλφσμπουργκ.

• Και τυπικά ολοκληρώθηκε χθες η συνεργασία του Ντομίνγκεζ με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του οποίου, Βαγγέλης Μαρινάκης τον ευχαρίστησε με γραπτή δήλωση, τονίζοντας πως η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή