Πρόσωπα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mόλις λίγες ώρες αφού το ζεύγος των Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι (φωτ.) επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του, ο διάσημος ράπερ εξέπληξε τους χρήστες του Twitter με άλλη μία ευχάριστη (τουλάχιστον για τους θαυμαστές του) είδηση: το νέο του άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου υπό τον μυστηριώδη τίτλο «4.44». Εδωσε, μάλιστα, στη δημοσιότητα ένα σύντομο απόσπασμα ενός καινούργιου τραγουδιού, που τιτλοφορείται «Adnis» και απευθύνεται στον πατέρα του.

(…) Φόρο τιμής στον φίλο της Τζορτζ Μάικλ αποτίει η Τζέρι Χάλιγουελ με το νέο, πολύ συναισθηματικό σινγκλ της «Angels in Chains», το οποίο εμφανίστηκε χθες στο Spotify και αποτελεί την πρώτη της διεθνή κυκλοφορία ύστερα από 12 χρόνια. Στο τραγούδι, το πρώην Spice Girl αναρωτιέται «γιατί οι καλοί πεθαίνουν νέοι», συνοδευόμενη από μέλη της μπάντας του πρόωρα χαμένου μουσικού. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του δίσκου θα διατεθούν στη ΜΚΟ Childline, την οποία υποστήριζε ο Μάικλ.

(…) Το σώμα των ενόρκων, αφού συνεδρίασε για πενήντα ώρες, ανακοίνωσε ότι δεν είναι σε θέση να φθάσει σε ετυμηγορία ομοφώνως για καμία από τις κατηγορίες με τις οποίες οδηγήθηκε σε δίκη ο διάσημος ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι. Ετσι, η δίκη ακυρώθηκε με τον εισαγγελέα της κομητείας του Μοντγκόμερι, Κέβιν Στιλ, να ανακοινώνει αμέσως ότι θα ζητήσει την επανάληψη της δίκης, όπως προβλέπει ο νόμος. Να θυμίσουμε ότι περίπου εξήντα γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική επίθεση. Η συγκεκριμένη δίκη αφορούσε κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση κατά της Αντρέα Κόνσταντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή