H έντονη στιχομυθία Τσίπρα – Γεννηματά για το μνημόνιο

H έντονη στιχομυθία Τσίπρα – Γεννηματά για το μνημόνιο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία έντονη στιχομυθία και μάλιστα μπροστά στις κάμερες επεφύλασσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τσίπρας είπε πως μετά το Eurogroup «η χώρα πήρε χρόνο και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε», χαρακτηρίζοντας την συμφωνία με τους δανειστές ως «ανάσα».

Η κ. Γεννημματά σήκωσε το γάντι και αντέτεινε πως «δεν ξέρω πόσες ανάσες θα πάρουμε γιατί την θηλιά στο λαιμό μας την έχεις περάσει».

Ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε και μάλιστα απευθυνόμενος ο ένας στον άλλο στον ενικό αριθμό, με χαμόγελο μεν, με φανερά καυστική διάθεση δε. 

«Εσείς μας βάλατε στο μνημόνιο, εγώ θα σας βγάλω» απάντησε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας αναφορές και στον Γιώργο Παπανδρέου: 

«Να πάρουμε και τον Γιώργο να πάμε μαζί στο Καστελόριζο» συνέχισε ο πρωθυπουργός, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαντά ακριβώς την ίδια ώρα «μας έφερες δύο αχρείαστα μνημόνια. Δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά».

Οι τόνοι αμέσως μετά έπεσαν, με την κ. Γεννηματά να λέει πως το μείζον είναι να μπει τέλος στις ψεύτικες υποσχέσεις. 

«Αυτό που είναι βέβαιο Αλέξη μου, είναι πως δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες ψεύτικες υποσχέσεις» ήταν η χαρακτηριστική φράση, με τον πρωθυπουργό να γνέφει καταφατικά. 

Στην συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ρώτησε τον πρωθυπουργό αν θα πάει στο συνέδριο του κόμματος στις 30 Ιουνίου, με τον κ. Τσίπρα να απαντά πως δεν γνωρίζει ακόμα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή