Το νέο Hyundai i30: Ένα αυτοκίνητο για όλους!

Το νέο Hyundai i30: Ένα αυτοκίνητο για όλους!

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο Hyundai i30 αποτελεί αυτοκίνητο DNA για τη Hyundai Motor αντιπροσωπεύοντας τον πυρήνα της μάρκας στην Ευρώπη. Το νέο Hyundai i30 αποτελεί την απάντηση της Hyundai Motor στην αλλαγή των σύγχρονων αξιών και των προτιμήσεων των πελατών μέσα από τεχνολογικές οδηγικές λύσεις, με ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση και την ευελιξία.

Το νέο Hyundai i30 αποτελεί εξαιρετική λύση για εργένηδες και οικογενειάρχες, νέους στην ηλικία αλλά και νέους στο πνεύμα. Είναι μια έξυπνη και αποδοτική επιλογή για όσους αναζητούν ελκυστικό σχεδιασμό, αποτελεσματική και δυναμική οδήγηση και το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία του, είναι εγγυημένα από τη μοναδική, κορυφαία 5-ετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων.

Το Νέο Hyundai i30 καθιερώνει τεχνολογία με χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως τα Apple CarPlayΤΜ, Android AutoΤΜ και την ασύρματη φόρτιση για την ενίσχυση της λειτουργίας smartphone και της λειτουργικότητας κατά την οδήγηση. Μία κορυφαία γκάμα χαρακτηριστικών ενεργητικής ασφαλείας περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων τα Συστήματα Autonomous Emergency Braking, Smart Cruise Control, Lane Keeping Assist System, Driver Attention Alert και Blind Spot Detection, αυξάνοντας την άνεση των επιβατών ώστε κάθε διαδρομή με το Νέο Hyundai i30 να γίνεται ακόμη πιο απολαυστική.

Το Νέο Hyundai i30 διαθέτει μια σειρά μικρών υπερ-τροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων που προσφέρουν μια δυναμική και αποτελεσματική εμπειρία οδήγησης. Υπάρχουν τρεις βενζινοκινητήρες και ένας κινητήρας ντίζελ. Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν στάνταρ το σύστημα Idle Stop and Go (ISG) για αυξημένη απόδοση. Οι επιλογές βενζινοκίνησης περιλαμβάνουν τον ολοκαίνουριο υπερ-τροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.4 T-GDI με 140 ίππους, τον υπερ-τροφοδοτούμενο κινητήρα 1.0 Τ-GDI με 120 ίππους ή τον 1,4 MPI τεσσάρων κυλίνδρων με 100 ίππους. Η πετρελαιοκίνηση προσφέρεται από έναν υπερ-τροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.6-λίτρων (U-II CRDi), διαθέσιμο με 95, 110 και 136 ίππους, ισχυρή ροπή από 28 κιλά και κατανάλωση καυσίμου από 3,6 l /100 km* και εκπομπές CO2 από 95 g/km*. Οι κινητήρες συνδυάζονται είτε με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (6MT) είτε με το αποτελεσματικό και άμεσης απόκρισης επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (7DCT) της Hyundai.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή