IWC Portofino Hand-Wound Eight Days Moon Phase

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια γεύση από ιταλική Dolce Vita μεταφέρουν στον καρπό του χεριού τα ρολόγια Portofino της IWC, εδώ και 30 χρόνια. Έχουν όλα κομψές κάσες, μινιμαλιστικά καντράν, ντελικάτους δείκτες, υπέροχα λουράκια, αξιόλογους ελβετικούς μηχανικούς μηχανισμούς και εξαιρετικό value-for-money. Τώρα, για πρώτη φορά, ο ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας από το Schaffhausen, προσθέτει στο κλασικό Portofino Hand-Wound Eight Days μία πανέμορφη ένδειξη φάσεων της Σελήνης.

IWC Portofino Hand-Wound Eight Days Moon Phase-1

Το Portofino Hand-Wound Moon Phase αποτίει φόρο τιμής στο Ref. 5251 του 1984, στο οποίο είχε επίσης την ίδια complication και ήταν βασισμένο σε ένα ρολόι τσέπης Lépine.

IWC Portofino Hand-Wound Eight Days Moon Phase-2

Το Portofino Hand-Wound Moon Phase Ref. 5251 του 1984

Ο νέος κουρδιστός μηχανισμός 59800 «χτυπά» με 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει εξαιρετική διακόσμηση με μοτίβο Côtes de Genève και τεχνική perlage, και προσφέρει εντυπωσιακή ενεργειακή αυτονομία 192 ωρών ή 8 ημερών.

IWC Portofino Hand-Wound Eight Days Moon Phase-3

Για τη δημιουργία του νέου μηχανισμού οι μηχανικοί της IWC προσέθεσαν στον βασικό μηχανισμό 59000 μία ακριβέστατη ένδειξη φάσεων της Σελήνης, η οποία χρειάζεται διόρθωση μίας ημέρας, μόνο μία φορά κάθε 122 χρόνια.

IWC Portofino Hand-Wound Eight Days Moon Phase-4

Το ρολόι έχει κάσα διαμέτρου 46 mm και κυκλοφορεί σε δύο εξίσου εντυπωσιακές εκδόσεις. Η πρώτη είναι από κόκκινο χρυσό 18Κ και έχει καντράν σε σκούρο γκρι χρώμα του σχιστόλιθου επάνω στο οποίο οι δείκτες και οι απλικέ ενδείξεις των ωρών είναι όλα από ατόφιο κόκκινο χρυσό.

IWC Portofino Hand-Wound Eight Days Moon Phase-5

Η δεύτερη έκδοση είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και συνδυάζεται με επάργυρο καντράν, ενώ εδώ οι δείκτες και οι απλικέ ενδείξεις των ωρών είναι επίχρυσα.

IWC Portofino Hand-Wound Eight Days Moon Phase-6

Πανέμορφη η ένδειξη φάσεων της Σελήνης δεσπόζει στο 12 με το χρυσό φεγγάρι και τα αστέρια να λάμπουν πάνω στον μπλε ουρανό. Στο 9 υπάρχει η ένδειξη power reserve, στο 6 τρέχουν τα δευτερόλεπτα και στο 3 εμφανίζεται η ημερομηνία.Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν λουράκι από σκούρο καφέ δέρμα αλιγάτορα κατασκευασμένο από τον ονομαστό ιταλικό οίκο δερμάτινων ειδών πολυτελείας Santoni.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή