Ποτάμι: Αμείλικτα ερωτήματα για την επικοινωνία Καμμένου με ισοβίτη

Ποτάμι: Αμείλικτα ερωτήματα για την επικοινωνία Καμμένου με ισοβίτη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρά ερωτημάτων θέτει το Ποτάμι με ανακοίνωσή του για την επικοινωνία του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

«H αποκάλυψη ότι ο υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος συνομιλεί με ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών συνιστά από μόνο του μέγα σκάνδαλο. Όταν τη συνομιλία επιβεβαιώνει στη Βουλή και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Κοντονής, το σκάνδαλο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο», αναφέρεται στην ανακοίνωση που συνεχίζει:

«Με ποια ιδιότητα ένας υπουργός Άμυνας συνομιλεί με έναν ισοβίτη; Για ποιο λόγο χρειάζεται η μεσολάβηση υπουργού για να καταθέσει κάποιος στις δικαστικές αρχές; Η μεσολάβηση έχει να κάνει όντως με το περιεχόμενο της κατάθεσης, όπως καταγγέλλεται; Ποιοι άλλοι γνώριζαν την υπόθεση στην κυβέρνηση; Ο υπουργός Δικαιοσύνης; Ο Πρωθυπουργός;».

«Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να δηλώνει σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο “θα αφήσουμε απερίσπαστη τη Δικαιοσύνη να ξεδιαλύνει την υπόθεση Noor1”. Οι μέχρι τώρα ενέργειες των υπουργών του δείχνουν το αντίθετο», καταλήγει το Ποτάμι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή