Χειρουργήθηκε ο Φιλιππίδης, «πυρά» ΣΕΓΑΣ κατά ΟΑΚΑ

Χειρουργήθηκε ο Φιλιππίδης, «πυρά» ΣΕΓΑΣ κατά ΟΑΚΑ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάχη με τον χρόνο αναμένεται να δώσει ο Κώστας Φιλιππίδης προκειμένου να προλάβει το παγκόσμιο πρωτάθλημα (4-13 Αυγούστου, Λονδίνο). Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού υπεβλήθη, χθες, σε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο και, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από 40 ημέρες.

Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις. «Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη στον Κώστα. Είναι από τους κορυφαίους αθλητές μας και ελπίζουμε να γυρίσει γρήγορα», δήλωσε στην «Κ» ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας.

Η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωσή της επέρριψε στη διοίκηση του ΟΑΚΑ τις ευθύνες για τον τραυματισμό του Ελληνα πρωταθλητή. «Η επισκευή του ελαστικού τάπητα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ ήταν μέρος του συνολικού έργου της αποκατάστασής του, το οποίο όμως υλοποιήθηκε μόνο σε ό,τι αφορά τη στεγανοποίηση της οροφής. Ο ΣΕΓΑΣ έθεσε και πάλι το θέμα αυτό σε συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, δυστυχώς όμως το έργο δεν προχώρησε. Ακριβώς γι’ αυτό η ομοσπονδία αποφάσισε τον Μάιο να προκηρύξει η ίδια το έργο. Η εταιρεία, που ανέλαβε την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες στις 22/6, ακριβώς λόγω της απουσίας της Εθνικής ομάδας στη Λιλ. Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προχωρήσει στην εκτέλεση του συνόλου των έργων που εκκρεμούν στο ΟΑΚΑ», αναφέρει σε ανακοίνωση η αρχαιότερη ελληνική ομοσπονδία.

• Xθες, αναχώρησε για τη Λιλ το πρώτο γκρουπ των αθλητών και των αθλητριών μας που θα πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, στην κατηγορία της Σούπερ Λίγκας. Οι αγώνες θα αρχίσουν αύριο και οι διεθνείς έχουν ως στόχο την παραμονή στα «σαλόνια» του ευρωπαϊκού στίβου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή