Παρουσίαση Στανόγεβιτς και αρχή προετοιμασίας

Παρουσίαση Στανόγεβιτς και αρχή προετοιμασίας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλή «πρώτη» σήμερα στον ΠΑΟΚ, αρχικά για τον νέο προπονητή της ομάδας, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος παρουσιάζεται στους οπαδούς της ομάδας το μεσημέρι και εν συνεχεία με την πρεμιέρα της προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου.

Η επίσημη παρουσίαση του Σέρβου τεχνικού θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για ανερχόμενο προπονητή άγνωστο στο ευρύ κοινό και όλοι περιμένουν να σχηματίσουν μια πρώτη εντύπωση σχετικά με την προσωπικότητα, τους στόχους και τη φιλοσοφία του, με βάση τα όσα θα πει κατά την παρουσίασή του.

Την πρώτη γεύση από τον Στανόγεβιτς θα πάρουν, λίγες ώρες αργότερα, και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Η πρώτη συγκέντρωσή τους είναι σήμερα στις 19.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και εκεί θα γνωριστούν με τον 43χρονο τεχνικό, τον οποίο ουδείς γνωρίζει προσωπικά. Η πρεμιέρα της προετοιμασίας θα είναι κλειστή για δημοσιογράφους και κοινό.

Διάψευση για Μάτος

Διέψευσε ο μάνατζερ του Λέο Μάτος δημοσιεύματα από το Αζερμπαϊτζάν που αναφέρονται σε έντονο φλερτ της Καραμπάγκ με τον Βραζιλιάνο αμυντικό του ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός ατζέντης Βαντίμ Σάμπλι τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Μάτος και έβαλε από την αρχή στον «πάγο» τη σχετική φημολογία για την Καραμπάγκ, όπως είχε συμβεί και μερικές εβδομάδες νωρίτερα με δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Γαλατασαράι.

• Νέο άνοιγμα έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προς τον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα δήλωσε χθες ότι ο μάνατζέρ του είναι σε επαφή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και εμφανίστηκε ξανά απόλυτα θετικός μπροστά στην προοπτική να γίνει κάτοικος… Τούμπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή