Μαίνεται η σύγκρουση Μαξίμου – ΝΔ για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη

Μαίνεται η σύγκρουση Μαξίμου – ΝΔ για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται και σήμερα η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου με ισοβίτη που εμπλέκεται στην υπόθεση του Noor1.

Ως «πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδη» χαρακτήρισε τις επικοινωνίες του κ. Καμμένου με κατάδικο σε ισόβια για ναρκωτικά, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κ.Βασίλης Κικίλιας, από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι κάθε λογικός άνθρωπος αναρωτιέται ποιο μπορεί να ήταν το περιεχόμενο μία τέτοιας συνομιλίας.

«Ο κ.Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ.Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας;», αναρωτήθηκε ο κ.Κικίλιας.    

Τι απαντά το Μαξίμου

Η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν σφοδρή, κάνοντας λόγο με ανακοίνωση της για προσπάθεια πολιτικής αποσταθεροποίησης από τη ΝΔ, η οποία εναποθέτει τις ελπίδες της για την επίτευξη της σε «ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΝΔ στοχοποιεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, γύρω από την υπόθεση του Noor1, την οποία «οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί».

Η ανακοίνωση καλεί επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει σε πλειάδα ερωτημάτων αναφορικά με τη «στοχοποίηση» του κ.Καμμένου, όπως τους λόγους για τους οποίους κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας και τους στόχους της υποτιθέμενης σκευωρίας που εμπλέκεται ο τελευταίος. Επιπλέον, η ανακοίνωση έκανε λόγο και για «συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού» από την αξιωματική αντιπολίτευση, προκαλώντας την τελευταία να «καταθέσει άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Άμυνας, αντί να την επικαλείται υπογείως και μετά να ανασκευάζει». 

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ.Τσίπρα»

Η Πειραιώς ανταπάντησε στην κυβερνητική ανακοίνωση, σημειώνοντας πως αντιλαμβάνεται «την αγωνία και τον πανικό του κ.Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού εταίρου του». 

«Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως», καταλήγει η απάντηση της ΝΔ.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή