Flashback στην 23η Ιουνίου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 23η Ιουνίου-1

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον και ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης, Λεονίντ Μπρένζιεφ, κατά τη διάρκεια περιπάτου στην αυλή της έπαυλης του πρώτου στην Καλιφόρνια, το 1973. Στο βάθος, ο Ειρηνικός Ωκεανός.  

 

Flashback στην 23η Ιουνίου-2

Γερμανοντυμένοι Γάλλοι εθελοντές αναχωρούν σιδηροδρομικώς για το Ανατολικό Μέτωπο, ώστε να ενισχύσουν τη Ναζιστική Γερμανία στον «αγώνα της κατά του Μπολσεβικισμού», το 1942. (AP Photo)

 

Flashback στην 23η Ιουνίου-3

Ο Ντόναλντ Ντακ, η Μίνι και ο Μίκι Μάους, και δύο από τους Επτά Νάνους ποζάρουν στην αγκαλιά του δημιουργού τους, Γουόλτ Ντίσνει, κατά την απονομή τιμητικού μεταπτυχιακού διπλώματος Καλών Τεχνών στον τελευταίο από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, το 1938. (AP Photo) 

 

Flashback στην 23η Ιουνίου-4

Ένας νεαρός αντάρτης των Σαντινίστας σκοπεύει με το περίστροφο του, καθώς περιμένει την επίθεση της εθνοφρουράς της Νικαράγουας στη Μανάγουα, το 1979. (AP Photo/McLendon)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή