Δοκίμασε το νέο Renault MEGANE στα OPEN DAYS

Δοκίμασε το νέο Renault MEGANE στα OPEN DAYS

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έντονη σχεδιαστική προσωπικότητα, δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα, προηγμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και εφοδιασμένο με τεχνολογικές λύσεις που κανείς συναντά μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, το νέο Renault MEGANE εντυπωσιάζει σε κάθε επίπεδο. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο πλάτος και ταυτόχρονα το χαμηλότερο ύψος στην κατηγορία του, το νέο Renault MEGANE διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που του εξασφαλίζουν την ιδανικά ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την οδηγική απόλαυση, προσφέροντας μια μοναδική οδηγική αίσθηση.  

Με τα MEGANE OPEN DAYS που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Renault σε όλη την Ελλάδα προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τη μοναδική οδηγική αίσθηση που προσφέρει το νέο Renault MEGANE. Παράλληλα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα τα προηγμένα συστήματα του μοντέλου, όπως το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με την κάθετη οθόνη αφής των 8,7’’, αλλά και το αποκλειστικό σύστημα multisense που διαμορφώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Παράλληλα στα πλαίσια των MEGANE OPEN DAYS, θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Renault MEGANE, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, καθώς βεβαίως και 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.  

Πάρτε μέρος από εδώ—-> http://www.renault.com.gr/meganeopendays.html

Διαβάστε περισσότερα για το Renault Megane εδώ—-> http://www.renault.com.gr/cars/newmegane/index.html

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή