Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα δισεκατομμύριο δολάρια πιο πλούσιο θα κάνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτ.) η πώληση της εταιρείας παραγωγής τεκίλας, την οποία μοιράζεται με δύο συνεργάτες και φίλους του. Μόλις τέσσερα χρόνια μετά τη δημιουργία της, η Καζαμίγκος Τεκίλα θα περάσει στην ιδιοκτησία της πολυεθνικής εταιρείας αλκοολούχων ποτών Diageo, στην οποία ανήκουν και οι μάρκες Johnnie Walker και Smirnoff. Σε γραπτή δήλωση στο CNBC, ο Κλούνεϊ αναφέρει: «Θα παραμείνουμε μέλη της Καζαμίγκος, ξεκινώντας με ένα σφηνάκι σήμερα».

(…) Πρεμιέρα έκανε χθες η πέμπτη ταινία της σειράς «Τransformers», η τελευταία για τον σκηνοθέτη Μάικλ Μπέι, ο οποίος έχει υποσχεθεί στο αμερικανικό κοινό να παραδώσει την καρέκλα του σε έναν νέο σκηνοθέτη. Παρ’ όλες τις εισπράξεις πολλών εκατομμυρίων τα τελευταία 10 χρόνια, ο Μπέι έχει λάβει αρνητικές αντιδράσεις από κριτικούς ταινιών, οι οποίοι έχουν χαρακτηρίσει την πιο πρόσφατη δουλειά του «κακόγουστη» και «μη ευρηματική». Αυτό όμως δεν έχει σημάνει το τέλος των «Transformers», αφού στο μέλλον ετοιμάζονται περισσότερες ταινίες.

(…) Πριν από λίγες μέρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση της απόλυσης των Phil Lord και Chris Miller, του διδύμου που είχε αναλάβει την σκηνοθεσία της ατιτλοφόρητης (προς το παρόν) spin off ταινίας από το σύμπαν του «Star Wars», η οποία εστιάζει στον χαρακτήρα του νεαρού Han Solo. Και μόλις χθες ήρθαν τα καλά νέα, καθώς η εταιρεία του Τζορτζ Λούκας, Lucasfilm, ήρθε σε συμφωνία με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ του «Κώδικα ντα Βίντσι» και του οσκαρικού «Ενας υπέροχος άνθρωπος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή