Το act4Greece στηρίζει τη δημιουργία πρότυπης παιδικής χαράς για παιδιά με προβλήματα όρασης

Το act4Greece στηρίζει τη δημιουργία πρότυπης παιδικής χαράς για παιδιά με προβλήματα όρασης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το act4Greece, το καινοτόμο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας για την προώθηση σημαντικών έργων που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία και οικονομία, συγκεντρώνει πόρους για τη δημιουργία πρότυπης παιδικής χαράς για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες στις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης στο Ελληνικό.

Στόχος του έργου είναι να προσφέρει μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας και, παράλληλα, σημαντικά οφέλη στην εκπαίδευση, στην κοινωνικοποίηση και στην αυτοπεποίθηση των παιδιών με αναπηρίες, απασχολώντας τα με τρόπο ασφαλή και δημιουργικό. Η δράση θα είναι αναρτημένη στην πλατφόρμα έως τις 30.6.2017 και με την ελάχιστη συνεισφορά όλων μας θα μπορέσει να γίνει πράξη.

Ας δώσουμε χαρά και ψυχαγωγία στα παιδιά αυτά. Γιατί κάθε παιδί έχει δικαίωμα στο παιχνίδι!

Το act4Greece έχει ήδη κάνει πράξη έξι μοναδικές δράσεις, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει, από τον Φεβρουάριο του 2016, πάνω από €1,4 εκατ., συσπειρώνοντας απλούς πολίτες και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόσφερε και εσύ με ένα κλικ στο www.act4greece.gr ή στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή