Τέλος ο Λυμπερόπουλος από ΠΑΟ

Τέλος ο Λυμπερόπουλος από ΠΑΟ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί μοιάζει τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση Μπεργκ πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις και χθες το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυμπερόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του», ήταν η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αυτή η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα ένας μικρός αριθμός οπαδών των «πρασίνων» να μεταβούν στα γραφεία της ΠΑΕ και να επιτεθούν φραστικά σε στελέχη της ομάδας που εκείνη την ώρα είχαν συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι οπαδοί μίλησαν μαζί του για λίγα λεπτά, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.

Αυτή τη στιγμή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένος να μείνει μέχρι τέλους στην ομάδα και να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που υπάρχει. Η αγωνιστική αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους «πράσινους», το «σφιχτό» οικονομικό πλάνο, αλλά και οι αντιδράσεις των οπαδών δημιουργούν κραδασμούς στην ομάδα, όμως «κύκλοι» της ΠΑΕ τόνισαν στην «K»: «Ο Παναθηναϊκός δε επηρεάζεται από τέτοιες κινήσεις, εκφοβισμούς και το δήθεν ενδιαφέρον. Το πλάνο θα προχωρήσει για το καλό της ομάδας, με ηρεμία και λογική».

Σενάρια που κυκλοφόρησαν μετά το επεισόδιο στην ΠΑΕ, ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο να ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου, αλλά κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή