Προς… «κυβερνοπόλεμο» Ελλάδας – Τουρκίας, μετά την «επίθεση» στο σάιτ του Πρωθυπουργού

Προς… «κυβερνοπόλεμο» Ελλάδας – Τουρκίας, μετά την «επίθεση» στο σάιτ του Πρωθυπουργού

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυβερνοπόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας φαίνεται πως προκαλεί η χθεσινή «επίθεση» Τούρκων χάκερς, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, στην ιστοσελίδα του Ελληνα πρωθυπουργού.

Στον απόηχο της εν λόγω επίθεσης, με σειρά αναρτήσεων στη σελίδα τους στο Facebook, οι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες Anonymous απειλούν με πολλαπλά χτυπήματα σε τουρκικές ιστοσελίδες, ως «αντίποινα».

Μάλιστα, από χθες το βράδυ, λίγο μετά την επίθεση κατά του primeminister.gov.gr φέρονται να «απάντησαν», «ρίχνοντας» το site yirmidort.tv.

Προς… «κυβερνοπόλεμο» Ελλάδας – Τουρκίας, μετά την «επίθεση» στο σάιτ του Πρωθυπουργού-1

«Πείτε στους χάκερ σας να μην αγγίζουν τη Χώρα μας. Είμαστε δυνατότεροι από εσάς. Κάθε μέρα οι #OpAnonymousGreece θα κλείνουν σελίδες της κυβέρνησης, της τηλεόρασης, των τραπεζών σας. Απόλυτος κυβερνοπόλεμος», γράφουν σε μία από τις αναρτήσεις τους.

Πάντως, από το Μαξίμου, χθες Παρασκευή, ενώ επιβεβαιωνόταν πως η σελίδα έγινε στόχος κυβερνοεπίθεσης, δεν υπήρξε κάποια επίσημη επιβεβαίωση για τουρκικό δάκτυλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή