ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με επισκέψεις σε αγροτικές και καταγραφή των προβλημάτων, μέσα από διάλογο που ανέπτυξε με τους παραγωγούς, ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία του στη Δυτική Θεσσαλία, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η κυβέρνηση αυτή έχει απαξιωθεί πια πλήρως στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Μια κυβέρνηση η οποία εκλέχθηκε ισχυριζόμενη ότι θα σχίσει τα μνημόνια, τα ψηφίζει τώρα δύο-δύο. Δύο μνημόνια μας έχει φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, το χωριό 'Αγιοι Θεόδωροι, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς που καλλιεργούν ιπποφαές.

«Σας διαβεβαιώνω πως μετά από κάθε συζήτηση που κάνω φεύγω σοφότερος και καλύτερα προετοιμασμένος για τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να κερδίσουμε μόνο τις εκλογές. Το ζητούμενο είναι να είμαστε μια καλή κυβέρνηση, αφού κερδίσουμε τις εκλογές», είπε. 

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα γραφεία των παραγωγών του συγκεκριμένου προϊόντος, όπου ενημερώθηκε για την καλλιέργεια και τις προοπτικές που δημιουργούνται. Στη συνέχεια και πριν το χωριό Καρποχώρι συναντήθηκε με μελισσοκόμο της περιοχής, ο οποίος του ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία είναι κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα. Αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Καρποχώρι όπου συζητά με αγρότες που αναλύουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε στους προβληματισμούς που έθεσαν οι παραγωγοί αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ για τους αγρότες.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ