Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος που έκλεβε αντικείμενα από αποσκευές ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος που έκλεβε αντικείμενα από αποσκευές ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη 36χρονου, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές χρημάτων και αντικειμένων από αποσκευές ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης του Κρατικού Αερολιμένα «Μακεδονία».

Ο 36χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ενώ περιεργαζόταν και προσπαθούσε να αφαιρέσει αντικείμενα από αποσκευές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για αφαίρεση αντικειμένων και χρηματικών ποσών από αποσκευές ταξιδιωτών σήμερα το πρωί εντοπίστηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ο 36χρονος, ο οποίος είχε πρόσβαση σε χώρους αποσκευών λόγω θέσης εργασίας.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι από τις αρχές του τρέχοντος έτους διέπραξε πλήθος αντίστοιχων κλοπών.

Οι αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο όχημα του συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν 10.050 ευρώ, 391 δολάρια Αμερικής, 12.000 γεν Ιαπωνίας, 100 δολάρια Αυστραλίας 45 λίρες Βρετανίας, 2.910 ρούβλια Ρωσίας, 490 σερβικά δηνάρια, 400 φιορίνια Ουγγαρίας και δύο τραπεζικά βιβλιάρια με καταθέσεις μεγάλου ύψους, όλα προϊόντα κλοπής.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή