RICHARD MILLE RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H 11η Ιουνίου θα μείνει στην ιστορία. Τόσο για τον Ραφαέλ Ναδάλ όσο και για τον κόσμο του τένις και για το τουρνουά του Roland Garros. Ο Ισπανός πρωταθλητής έκανε ρεκόρ, κατακτώντας για δέκατη φορά τον τίτλο του Γαλλικού Όπεν, κερδίζοντας στον τελικό τον Σταν Βαβρίνκα. Και μάλιστα πραγματοποίησε αυτόν τον άθλο έχοντας στον καρπό του ένα ρολόι αξίας 750 χιλιάδων δολαρίων, του ελβετικού οίκου Richard Mille, του οποίου είναι πρεσβευτής. Η αναμφισβήτητα «αλμυρή» τιμή του μοντέλου RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon είναι ανάλογη της δουλειάς που απαιτήθηκε στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης όπως και των εξαιρετικών δυσκολιών που χρειάστηκε να αντιμετωπισθούν για τη δημιουργία ενός τόσο απαιτητικού ρολογιού υψηλής τεχνολογίας.

RICHARD MILLE RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon-1

Το RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon κυκλοφορεί σε limited edition 50 μόλις κομματιών και είναι από τα πιο καινοτόμα και avant-garde ρολόγια που έχει κατασκευάσει ο δαιμόνιος σχεδιαστής Richard Mille. Ο Ελβετός ωρολογοποιός επιμένει οι πρεσβευτές της μάρκας του να φορούν τα ρολόγια τους την ώρα που παίζουν, δοκιμάζοντάς τα σε πραγματικά ακραίες συνθήκες. Στην προκειμένη περίπτωση το RM27-03 έπρεπε να μπορεί να αντέξει επιταχύνσεις έως και 10.000 G στον καρπό του Ναδάλ, όταν χειρίζεται τη ρακέτα του.

RICHARD MILLE RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon-2
RICHARD MILLE RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon-3

Ως προς το αισθητικό κομμάτι, το RM27-03 είναι εμπνευσμένο από τον κόκκινο πηλό στα courts του Roland Garros και φυσικά από τη ισπανική σημαία, εξ ού και ο συνδυασμός κίτρινου και κόκκινου χρώματος της κάσας του, η οποία είναι κατασκευασμένη από Quartz TPT® με τεχνολογία North Thin Ply.

RICHARD MILLE RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon-4
RICHARD MILLE RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon-5

Το ρολόι είναι ακόμη ελαφρύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα και οι γέφυρες του tourbillon θυμίζουν κέρατα ταύρου (που είναι το έμβλημα του Ράφα).

RICHARD MILLE RM27-03 Rafael Nadal Tourbillon-6

Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά του ρολογιού εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή