Heineken Champions Voyage

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χορευτές, μουσικοί και περισσότεροι από 450 ποδοσφαιρόφιλοι από κάθε γωνιά του κόσμου έχουν «στήσει» μια ατμόσφαιρα άκρως «γηπεδική», εν πλω στα νερά της Μυκόνου, σε ένα μοναδικό pre-game show λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League. Στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου, ανάμεσά τους, με μεγάλη αγωνία περιμένουν το σφύριγμα του διαιτητή ο διάσημος ποδοσφαιριστής και επίσημος προσκεκλημένος της Heineken® Ροναλντίνιο, αλλά και ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης, προσκεκλημένος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, που έχουν ήδη πάρει θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, το Heineken Champions Voyage, το μεγάλο πάρτι της Heineken® για τον εορτασμό του πιο συναρπαστικού ποδοσφαιρικού γεγονότος του πλανήτη, έγινε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Η Heineken®, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA Champions League, διοργάνωσε μια διήμερη κρουαζιέρα με «καπετάνιο» τον θρύλο της Μπαρτσελόνα, που αναμετρήθηκε με τον «αρχηγό» της ελληνικής αποστολής Αντώνη Νικοπολίδη στο ποδοβόλλεϋ, ξεσηκώνοντας το κοινό, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που στήθηκε στο Super Paradise.

Το πρώτο βράδυ, μετά τη στέψη της Ρεάλ Μαδρίτης ως πρωταθλήτριας Ευρώπης, τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον μυκονιάτικο ουρανό, εντυπωσιάζοντας κατοίκους και επισκέπτες και των γειτονικών νησιών.

Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος η επιλογή της Ελλάδας και της Μυκόνου για το μεγάλο πάρτι της Heineken® δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, ενισχύοντας την προβολή της στο εξωτερικό και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.    

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή