Chef, πού τρώτε το καλοκαίρι; Δημήτρης Κατριβέσης

Chef, πού τρώτε το καλοκαίρι; Δημήτρης Κατριβέσης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δουλεύουν πυρετωδώς χειμώνα-καλοκαίρι μέσα σε καυτές κουζίνες, δημιουργώντας και υπογράφοντας πιάτα που κατά κανόνα γίνονται θέμα στην εστιατορική πιάτσα. Όταν όμως καταφέρνουν να ξεκλέψουν χρόνο για διασκέδαση, για διακοπές ή για να επισκεφτούν τον τόπο καταγωγής τους, τότε τιμούν δεόντως τα φαγητά και τα γλυκά συγκεκριμένων συναδέλφων τους.

Δημιουργικός και αεικίνητος είναι ο ιδιοκτήτης και σεφ του «Pantera negra» –Καλογριώνη 6, Πλάκα, τηλ. 213-03.64.214– που επιμελείται επίσης το μενού αρκετών εστιατορίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

  • Για νόστιμα πιάτα και καλές πρώτες ύλες πηγαίνω στο vegan-raw εστιατόριο «Γη» (Γρηγορίου Λαμπράκη 69, Γλυφάδα, τηλ. 210-96.48.512).
  • Χωρίς δεύτερη σκέψη, για κρέας θα πάω στο «Dry & raw by Drakoulis» (Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 103, Βούλα, τηλ. 6949-890.002).
  • Προτιμώ τα βιολογικά προϊόντα και βρίσκω τα πάντα στο παντοπωλείο «Βιολογικό Χωριό» (Γρ. Λαμπράκη 83, Γλυφάδα, τηλ. 210-96.34.929).
  • Αν βρίσκομαι στην Αθήνα, πηγαίνω για ψάρι στα «Άργουρα» (Αγησιλάου 49-51, Τζιτζιφιές, τηλ. 217-71.73.200), ενώ, αν πάω στη Σίφνο, θα φάω οπωσδήποτε στο «Ω3» (Πλατύς Γιαλός, Σίφνος, τηλ. 22840-72.014).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή