Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, την ερχόμενη εβδομάδα, κατά τις βραδινές ώρες, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου έως το Σάββατο 1 Ιουλίου και από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης (πλην Παρασκευής όπου οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 23:00), από το 14 ο έως το 16 ο χλμ., θα ισχύει εναλλάξ αλλά και ταυτοχρόνως, κατά τόπους αποκλεισμός, της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα.

Ταυτόχρονα, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή