ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ.Σούρλας διαψεύδει τον Π.Καμμένο για το σκάνδαλο Κοσκωτά

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Διαψεύδει τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γεώργιος Σούρλας. Με γραπτή του δήλωση ο κ. Σούρλας αναφέρει πως όσα ισχυρίστηκε από το βήμα της Βουλής ο κ. Καμμένος, περί κλήσης του από τη ΝΔ να ανακαλέσει ερώτηση που κατέθεσε για τον Κοσκωτά το 1998 και πως εξεδόθη ανακοίνωση πως η εν λόγω ερώτηση ήταν προσωπική του πρωτοβουλία και όχι της ΝΔ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Αναλυτικά η δήώση του κ. Σούρλα: 

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα όσα ανέφερε σχετικά με τον Κοσκωτά και την ερώτηση που είχα καταθέσει τον Ιανουάριο του 1998 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος, στην απάντησή του, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου σε ερώτηση του Άδ. Γεωργιάδη. 

Συγκεκριμένα:

-Είναι παντελώς ανακριβές το ότι κλήθηκα από τη Ν.Δ. να ανακαλέσω την ερώτηση που κατέθεσα – η οποία, σημειωτέον, όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά απαντήθηκε από 5 συναρμόδιους Υπουργούς.
-Είναι παντελώς ανακριβές, ότι εκδόθηκε ανακοίνωση που ανέφερε ότι δεν είχα σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι ήταν προσωπική μου πρωτοβουλία.

Τέλος, όχι μόνο δεν συνέβησαν όλα όσα αναφέρει ο κ. Π. Καμμένος, αλλά στην δραματική συνέχεια του σκανδάλου Κοσκωτά, ο εκλιπών Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξήρε την πρωτοβουλία αυτή, που όπως έλεγε δημόσια, όχι μόνο τιμά την παράταξη της Ν.Δ., αλλά το σύνολο του πολιτικού κόσμου».
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ