Το ΣτΕ απέρριψε προσφυγές κατά επένδυσης στη Σητεία

Το ΣτΕ απέρριψε προσφυγές κατά επένδυσης στη Σητεία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα ακόμη βήμα προς την έναρξη της επένδυσης ανάπτυξης τουριστικού θερέτρου στην περιοχή της Σητείας στην Κρήτη πραγματοποίησε η Minoan Group Plc., καθώς, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) απέρριψε τις αιτήσεις ακυρώσεως, οι οποίες είχαν ασκηθεί κατά του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο εγκρίθηκαν οι χρήσεις γης για την εν λόγω επένδυση. Ετσι ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση των οικοδομικών αδειών.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Minoan Group Κρίστοφερ Εγκλετον, «το αποτέλεσμα από την έκδοση των αποφάσεων του ΣτΕ είναι ότι η Minoan Group Plc. μπορεί πλέον να επιταχύνει την ανάπτυξη του έργου και, μεταξύ άλλων, να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για συνεργασίες με ομίλους λειτουργίας ξενοδοχείων (hotel operators)». Κατά τον ίδιο, οι αποφάσεις αυτές συνιστούν την ευτυχή κατάληξη μιας προσπάθειας πολλών ετών. Σημειωτέον ότι η εμπλοκή της εταιρείας με το συγκεκριμένο έργο χρονολογείται στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή