Αποφοίτηση μαθητών του International School of Athens (ISA)

Αποφοίτηση μαθητών του International School of Athens (ISA)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της για το International School of Athens (ISA), το οποίο πραγματοποίησε την αποφοίτηση των μαθητών της τάξης 2017, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ISA. Ανάμεσα σε γονείς, καθηγητές και φίλους, τα παιδιά παρέλαβαν τα απολυτήριά τους, επισφραγίζοντας έτσι την ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής περιόδου της ζωής τους.

Αποφοίτηση μαθητών του International School of Athens (ISA)-1

Κεντρικός ομιλητής της αποφοίτησης ήταν o Δρ. Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος,  ο οποίος συνεχάρη τους αποφοίτους, τονίζοντας ότι “οι νέοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι & ευέλικτοι για αλλαγές κατά την διάρκεια της καριέρας τους καθώς επίσης και ότι οι το σημερινό απολυτήριο θα τους βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή τους στους νέους επαγγελματικούς κλάδους που θα αναπτυχθούν στα επόμενα 20 χρόνια”.

Η βραδιά έκλεισε με μια ζεστή δεξίωση, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν από κοντά τους αποφοίτους της τάξης του 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή