Αρνήθηκε να προλογίσει το βιβλίο του Γλέζου η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αρνήθηκε να προλογίσει το βιβλίο του Γλέζου η Ζωή Κωνσταντοπούλου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή της να μην προλογίσει το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου «Ακρωνύμια» μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη γνωστοποίησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλέυσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντιοπούλου μάλιστα προχώρησε σε δηλώσεις ώστε να αποσυνδέσει το ζήτημα με την προστριβή που είχε με τον κ. Γλέζο στο Δίστομο.

«Εξήγησα στον Μανώλη ότι δεν προλογίζω βιβλία μαζί με μνημονιακούς και καθεστωτικούς» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου και σημείωσε ότι είχε αποκαλύψει τις προθέσεις στον κ. Γλέζο από τον Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γλέζος είχε ζητήσει από τον νυν και τους πρώην προέδρους να προλογίσουν. Οι κ. Βούτσης και Μεϊμαράκης ανταποκρίθηκαν θετικά, ωστόσο, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν απέστειλε σημείωμα για τον πρόλογο, με αποτέλεσμα ο κ. Γλέζος να αφήσει κενές τις σελίδες κάτω από το όνομά της στον πρόλογο του βιβλίου.

Αρνήθηκε να προλογίσει το βιβλίο του Γλέζου η Ζωή Κωνσταντοπούλου-1
Αρνήθηκε να προλογίσει το βιβλίο του Γλέζου η Ζωή Κωνσταντοπούλου-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή