Πέθανε η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη

Πέθανε η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από την χρόνια μάχη της με τη νευρική ανορεξία, νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη. 

Η δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη από στενό συγγενή της, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ενδείξεις παραβίασης του σπιτιού, ούτε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα ακολουθήσουν ιστολογικές – τοξικολογικές εξετάσεις καθώς επίσης και ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η Νανά Καραγιάννη έπασχε από νευρική ανορεξία από το 2007, ενώ πληροφορίες της αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι η 38χρονη δημοσιογράφος είχε προσφάτως νοσηλευτεί σε νοσοκομείο αλλά είχε λάβει εξιτήριο.

Η ίδια είχε κοινοποιήσει μέσω συνεντεύξεων το πρόβλημά της, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει κυρίως νεότερα κορίτσια και αγόρια, που στη προσπάθειά τους να αγγίξουν ορισμένα πρότυπα ομορφιάς έκαναν εξαντλητικές δίαιτες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή