Γ. Καμίνης: Άστοχη και υπερβολική η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Γ. Καμίνης: Άστοχη και υπερβολική η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Άστοχη και υπερβολική» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεων και καλεί τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους, γιατί όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «μόνο έτσι θα υπηρετήσουν την αποστολή τους και δε θα έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία».

Όπως σημειώνει ο κ. Καμίνης παρά τα επιμέρους προβλήματά της, η ρύθμιση που εγκρίθηκε από τη Βουλή ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος των αιτημάτων της Ομοσπονδίας. Με την υπευθυνότητα που οι συνθήκες απαιτούν και τα συμφέροντα της πρωτεύουσας επιβάλλουν, ο Δήμος Αθηναίων θα υπερασπιστεί τη δημόσια υγεία, υπογραμμίζει ο κ. Καμίνης. 

Έκκληση Πατούλη προς τους εργαζομένους

Έκκληση προς τους εργαζόμενους να επιδείξουν υπευθυνότητα κάνει με δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης. «Είναι ανάγκη για λόγους δημόσιας υγείας οι πόλεις να καθαριστούν, να μην επιτρέψουμε», σημειώνει, «να στραφεί εναντίον της αυτοδιοίκησης η κοινωνία». «Οι δίκαιοι αγώνες των εργαζομένων μπορούν να συνεχιστούν έχοντας στο πλευρό τους το σύνολο της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης» δήλωσε ο κ. Πατούλης.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή