Εθνική και «Giannis» ανοίγουν τα φτερά τους

Εθνική και «Giannis» ανοίγουν τα φτερά τους

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O «στρατηγός» Κώστας Μίσσας έλαβε επισήμως από την ΕΟΚ το γενικό… πρόσταγμα για την Εθνική ανδρών και προχωρά στην επιλογή των άμεσων συνεργατών του στον πάγκο, καθώς και στον τελικό καταρτισμό των 14 παικτών που θα ανακοινωθούν, πιθανότατα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Με την εμπειρία της 25χρονης παρουσίας του στη θέση του προπονητή, γνωρίζοντας κάλλιστα τους περισσότερους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί επιτυχημένα, ο Μίσσας έδειξε σαν έτοιμος από καιρό για ν’ αναλάβει τη μεγάλη ευθύνη που του ανατέθηκε.

«Είχα την ευτυχία από πολύ μικρός είτε σαν αθλητής είτε σαν προπονητής εθνικών συγκροτημάτων να βιώσω τα πιο δυνατά αισθήματα της πορείας μου στο μπάσκετ και τώρα αντιμετωπίζω την κορυφαία πρόκληση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον προπονητή στην πατρίδα του» δήλωσε ο νέος τεχνικός της Εθνικής, που άκουσε, όμως, την άρνηση συνεργασίας του Τζώρτζη Δικαιουλάκου για τη θέση του δεύτερου συνεργάτη, για προσωπικούς λόγους. Ο Ελληνας προπονητής της πολωνικής ομάδας γυναικών, Πολκοβίτσε, τόνισε σε ανάρτησή του στα social media, ότι η παρουσία του Μίσσα μπορεί να εμπνεύσει τους διεθνείς παίκτες, αλλά αρνήθηκε ευγενικά να αναλάβει πόστο δίπλα του.

• Η νέα διάκριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ είναι το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη (428 βαθμοί) για τις εμφανίσεις του στο προηγούμενο πρωτάθλημα και συνδυάστηκε χρονικά με την έναρξη της νέας συνεργασίας του με τον εθνικό αερομεταφορέα της Aegean για την προβολή της χώρας μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων. Ο Ελληνας παίκτης υποστήριξε ότι πολλοί Αμερικανοί φίλαθλοι τον έχουν ρωτήσει ποιο νησί της Ελλάδας να επισκεφθούν, εκτός από τα πιο τουριστικά και ο ίδιος τους απαντά ότι «δεν υπάρχει μέρος της χώρας που δεν έχει όμορφα μυστικά». Ο «Greek Freak» φωτογραφίζεται στη Σαντορίνη, δοκιμάζει παραδοσιακά φαγητά, ενώ δεν παραλείπει να δείξει τις ικανότητές του και στον χορό.

• Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του ΝΒΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή