Ενίσχυση με Αλτμαν για τον Παναθηναϊκό

Ενίσχυση με Αλτμαν για τον Παναθηναϊκό

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάρκους έφυγε, Ομρι έρχεται για τον Παναθηναϊκό! Σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, οι «πράσινοι» κατέβαλαν τη ρήτρα των 150 χιλ. ευρώ στη Χαποέλ Τελ Αβίβ και ο Ομρι Αλτμαν αναμένεται μέχρι αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ξεκινήσει προετοιμασία. Ο 23χρονος Ισραηλινός έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια και προορίζεται από τον Ουζουνίδη για ένα σημαντικό ρόλο στη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού, που θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες με έναν ακόμη επιθετικό.

Σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει το χάσμα των τελευταίων ημερών, ο Μπεργκ έκανε μια θερμή αποχαιρετιστήρια δήλωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φίλους του Παναθηναϊκού που με υποστηρίξατε σ’ αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν πολλά δάκρυα χαράς για την αγάπη, την ευγένεια και τον σεβασμό που πήρα εγώ και η οικογένειά μου από όλους εσάς τους φανταστικούς ανθρώπους στον Παναθηναϊκό, την Αθήνα, την Ελλάδα. Και τέλος… Στους συμπαίκτες και συνεργάτες, τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους και περάσαμε τόσα μαζί. Τους ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου για πάντα. Σας εύχομαι τα καλύτερα και θα παρακολουθώ τα παιχνίδια σας ως οπαδός». Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Δυστυχώς, ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να φύγει από τον Παναθηναϊκό γιατί έκρινε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κοντά στο τέλος της καριέρας του, ήθελε να αποκομίσει ένα μεγάλο οικονομικό όφελος. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις. Τις ξεχνάμε, καθώς ο Μάρκους έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και τον περιμένουμε εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί για να κλείσει την καριέρα του στον Σύλλογό μας».

• Δύο εβδομάδες ατομικό πρόγραμμα θα κάνουν οι Μολέδο, Βιγιαφάνες λόγω των τραυματισμών τους από την περυσινή περίοδο. Θα χάσουν έτσι ένα βασικό κομμάτι της προετοιμασίας και μάλλον τα τρία πρώτα φιλικά, με την ουκρανική Ολεκσάντρια στις 8/7, την Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου στις 11/7 και την τουρκική  Γκεντσερμπιρλιγκί στις 14/7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή