Μπάσκετ: Ομάδα με στόχο το μετάλλιο

Μπάσκετ: Ομάδα με στόχο το μετάλλιο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή της Εθνικής Ανδρών στο βάθρο των μεταλλίων είναι για τον νέο τεχνικό της, Κώστα Μίσσα, ο αντικειμενικός στόχος της, που θα χαρακτηριστεί και μοναδική επιτυχία, γιατί σε διαφορετική περίπτωση «θα πρόκειται για αποτυχία», όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

«Δεν μπορώ να πω ότι θα παίξουμε καλό μπάσκετ, αφού ο στόχος είναι να κερδίζουμε. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Η Εθνική δεν είναι σύλλογος, είναι ομάδα καρδιάς και ψυχής», τόνισε. Ο Μίσσας προχώρησε άμεσα στην επιλογή των συνεργατών του και εμπιστεύτηκε τους Θανάση Σκουρτόπουλο και Βασίλη Γεραγωτέλη, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος. Στη θέση του γυμναστή επιστρέφει ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Για την αξιοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Μίσσας, που ήταν ο πρώτος προπονητής του στην Εθνική Νέων πριν από 4 χρόνια, υποστήριξε ότι «ο Γιάννης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες πεντάδες και η εξέλιξή του είναι ραγδαία. Πρέπει να υπάρξει προσαρμογή του σε συγκεκριμένα κομμάτια, γιατί υπάρχουν άλλοι τέσσερις παίκτες στο παρκέ».

• «Δυστυχώς, οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες, αλλά θα είμαστε δίπλα σας, για να λύσουμε, κυρίως, όποια θεσμικά ζητήματα υπάρχουν», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης στις παίκτριες της Εθνικής Γυναικών που δέχτηκαν τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.

• Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συμφώνησε με τη ρωσική Χίμκι και ο Φώτης Κατσικάρης με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή