Ένας νέος -και ωραίος- Μαγκάιβερ

Ένας νέος -και ωραίος- Μαγκάιβερ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομολογώ ότι πήγα στο ραντεβού με τον Λούκας Τιλ κάπως προκατειλημμένη. Ποιος είναι άραγε αυτός ο ξανθός νεαρός που άφησε τους «X-Men» για να υποδυθεί τον πολυμήχανο τηλεοπτικό ήρωα των νεανικών χρόνων μας -και αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια γυναίκες- «Μαγκάιβερ» ή απλώς «Μακ»; Η αλήθεια είναι ότι το κούρεμά του είναι πιο μοδάτο, το σώμα του πιο γυμνασμένο. Ο 27χρονος Αμερικανός ηθοποιός διαθέτει επίσης άνεση, χιούμορ, αυτοσαρκασμό, αυτοπεποίθηση και μια χαρούμενη διάθεση, που είναι μεταδοτική και άκρως συμπαθητική. Πέρασε μερικούς πολύ δύσκολους μήνες προετοιμασίας και γυρισμάτων για τη σειρά του CBS -η οποία προβάλλεται στην Ελλάδα από την COSMOTE TV-, εργάστηκε σκληρά, αλλά και αμφισβητήθηκε πολύ: «Σε κάθε συνέντευξη που έδινα, με ρωτούσαν αν θα κατάφερνα να αναμετρηθώ με έναν τόσο δημοφιλή προκάτοχο. Σκεφτόμουν: “Αφήστε με τουλάχιστον να προσπαθήσω και, αν δεν σας αρέσει, αλλάξτε κανάλι”. Όταν όμως τελείωσα, φαινόταν ότι άρεσε στο κοινό και το ότι με δέχτηκαν ως τον νέο Μαγκάιβερ ήταν σαν μετάλλιο τιμής για μένα». Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να κλείσει τα αυτιά του σε όλους όσοι πρόσφεραν αφειδώς συμβουλές για το πώς να ξαναμεταφέρει στην οθόνη τον δημοφιλή ήρωα: «Ήταν σαν να υπήρχαν πολλοί σεφ! Μια ομάδα ανθρώπων που σου λένε τι θα τους άρεσε να κάνεις, αλλά τελικά είναι σαν να σου λένε “δεν είσαι αρκετά άντρας”, “δεν είσαι αρκετά ταπεινός”, “δεν είσαι αρκετά ηγετικός”. Νιώθεις σαν να ισορροπείς σε τεντωμένο σχοινί. Στην αρχή προσπαθούσα να είμαι ο παλιός Μαγκάιβερ, και αυτό δεν ήταν καλή ιδέα».

Η ανταμοιβή του ήταν ένα κοινό που έφτασε μέχρι και τους 14 εκατ. τηλεθεατές, αλλά και η απόφαση του δικτύου να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του για άλλη μία σεζόν. Και φυσικά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, με το οποίο αυτή την εποχή φτιάχνει το σπίτι του, για να επιστρέφει σε έναν χώρο που του αρέσει και τον οποίο μπορεί να μοιράζεται με φίλους. ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή