Συνάντηση Πούτιν – Τραμπ στο περιθώριο της συνόδου των G20

Συνάντηση Πούτιν – Τραμπ στο περιθώριο της συνόδου των G20

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν έχει προγραμματισθεί καμία ξεχωριστή συνάντηση μεταξύ τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Θα συναντηθούν σε κάθε περίπτωση εκεί, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Ιουλίου, αλλά προς το παρόν δεν έχει προγραμματισθεί καμία ξεχωριστή συνάντηση», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Ο Νταμάρι Πεσόν, απαντώντας σε ερώτηση που αναφερόταν σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian», σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ εξετάζουν ενδεχόμενες υποχωρήσεις της Ρωσίας πριν από την συνάντηση των δύο ηγετών, είπε ότι «θα ξαναπώ ότι δεν θα ήθελα να σχολιάσω πληροφορίες εφημερίδων, επειδή τα ψήγματα της αξιόπιστης πληροφόρησης χάνονται μέσα στον όγκο της παραπληροφόρησης και των ψευδών ειδήσεων, που δημοσιεύονται αυτή τη στιγμή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή