ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Πέρυσι ο σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος είχε αναλάβει το «τιμόνι» του εστιατορίου Barbouni της Costa Navarino.

Η συνεργασία απέδωσε και φέτος αναλαμβάνει Chef Patron των εστιατορίων Tomata, Kafenio & Deli και Souvlakerie.

Στόχος του βραβευμένου σεφ είναι να φέρει στα εστιατόρια του μεσσηνιακού resort ευφάνταστες παραλλαγές παραδοσιακών συνταγών και πιάτα ημέρας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των εποχικών υλικών.

Εκτός όμως από το φαγητό, θα απολαύσετε και τον παραδοσιακό ελληνικό σας καφέ... αλλιώς, όπως με άρωμα μαστίχας ή κάρδαμου, και θα δοκιμάσετε τα αυθεντικά προϊόντα και κρασιά που παράγονται εδώ.

Στο γαστρονομικό ταξίδι που μοιράζονται ο σεφ και η Costa Navarino, ο σεβασμός στην παράδοση, οι αγνές πρώτες ύλες και η αυθεντικότητα είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες που αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ